DJ Jane

disco

Jaне Стефанов – Дџ Јане „Disco Heaven“

Јане е новиот програмски директор на Супер радио и стои потпишан зад најголемиот дел од последните радио проекти на Супер радио. Важи за еден од најдобрите Дџ-и од помладата генерација во Охрид. На Супер радио можете да го слушате во неговата авторска емисија „Disco Heaven“ која се емитува секоја сабота во терминот од 20:00 до 22:00 часот.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background