DJ Yuxell

yuxell

DJ Yuxell – „Colors of freedom“

Со кратки паузи, со Супер радио од самите почетоци. Dj Yuxell напиша најголем дел од страниците во ноќниот живот во Охрид. „Colors of freedom“ е неговиот најнов проект кој се емитува на Супер радио секој петок во терминот од 21:00 до 22:00 часот. Dj Yuxell е име на чии забави уживаат голем број почитувачи на квалитетните битови во Охрид, Република Македонија, Албанија, Швајцарија и др.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background