Dj Nasty Deluxe

djNasty

DJ Nasty Deluxe – „Music for the soul“

„Music for the soul“ е емисијата на Dj Nasty Deluxe која се емитува секој понеделник во терминот од 22:00 до 23:00 часот на Супер радио. Dj Nasty Deluxe е нераскинлив дел од многу денс подиуми во Охрид и целата држава.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background