Ена

ena

Ена – „Ти реков, ми рече“

Ена е еден од најмладите членови на Супер радио екипата. Можете да ја слушате секоја среда во нејзината авторска емисија „Ти реков, ми рече“. Кој е кој во градот, актуелните теми кои ги интересираат најмладите, социјални мрежи, комуникација и многу многу убава музика. Бидете со Ена секоја среда од 19:00 до 20:00 часот.