Taxi De Luxe

De Luxe

De Luxe – Охрид

Е такси компанија, основана на 03.06.1999г. Компанијата располага со 25 возила кои се опремени по сите стандарди кои ги предвидува законот за сообрајќај и такси превоз.
МИСИЈАТА на такси De Luxe e да им обезбеди безбеден, комфорен и пријатен превоз на нашите клиенти. Да ги задоволи сите барања за транспорт од страна на нашите клиенти и да стане партнер во нивниот превоз.

Тел: 070 24 15 88 / 078 25 15 88

Емаил: taxideluxe@gmail.comSuper Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background