Тони Ангелески – Дџ Џомба / Техничар


Тони Ангелески – Дџ Џомба shows

Диши Длабоко

Диши Длабоко

Евтини Приказни

Евтини Приказни

Охриде не Бери Гајле

Охриде Не Бери Гајле

Дџ Џомба е ветеранот на Супер радио, кој е во екипата од самите почетоци. Задолжен за одбраната музика во утринската и претпладневната програма. Работи и на радио дизајнот, изработка на вести, спортска програма и радио џинглови.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background