team

Дџ Џомба е ветеранот на Супер радио, кој е во екипата од самите почетоци. Задолжен за одбраната музика во утринската и претпладневната програма. Работи и на радио дизајнот, изработка на вести, спортска програма и радио џинглови.

Жанко З’Ш Голабоски – Водител Емисија: Охриде Не Бери Гајле Tермин: секој работен ден од 08:00 до 10:00 часот

Александра Алексијевска – Водител Емисија: Евтини Приказни, 60 Среќни Минути со Тамаро Маркети Tермин: секој работен ден од 12:00 до 14:00 часот  

Даниел Наумовски – Водител Емисија: Диши Длабоко Термин: секој работен ден од 10:00 до 12:00 часот  

Даниела Спасиќ – Новинар Емисија: Вести Tермин: 07:00, 10:00, 12:00, 14:00 и 15-15 часот  

Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background