Kylie Minogue – Dancing

Written by on February 13, 2018

Новата трака на Kylie Minogue е нешто сосема вообичаено за неа – electro dance звук, кој овојпат преминува во country pop, но се забележуваат и влијанија на електронската и електропоп сцената. Таа е водечкиот сингл од албумот „Golden“ кој треба да се појави во продажба на 6 април 2018. Критичарите за неа ќе речат дека е една од најдобрите работи што до сега ги има направено. Kylie Minogue и „Dancing“ – денешен SUPERPLAY на Супер радио.
Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background