Robin Schulz feat. Marc Scibilia – „Unforgettable“

Written by on April 12, 2018

Познатиот германски диџеј и продуцент Robin Schulz, зад себе има три студиски албуми. Последниот („Uncovered“) го издава во септември минатата година и токму од тука ја одвојуваме тракта „Unbeliveble“. Станува збор за тема за која Schultz ќе рече дека е „една од неговите омилени траки од тој албум и дека вокалот на Marc Scibilia ја прави да биде многу лесна за слушање.“. Денешен SUPERPLAY на Супер радио: Robin Schulz feat. Marc Scibilia – „Unforgettable“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background