Consoul Trainin feat Steven Aderinto & Duo Violins – „Obsession“

Written by on May 16, 2018

Consoul Trainin е грчки продуцент и диџеј, кој моментално живее и работи во Дубаи. Познат станува 2007-мата година и тоа благодарени на траката со наслов „Stop“, која се покажа успешна на голем број листи ширум светот. И следните проекти се покажуваат како доста успешни- ремикс вериите за „Tango To Evora“ and „Litanie Des Saints“. Како денешен SUPERPLAY на Супер радио ви ја носиме ноговата нова трака: Consoul Trainin feat Steven Aderinto & Duo Violins – „Obsession“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background