Martin Solveig – „My Love“

Written by on July 16, 2018

Пионерот на EDM Martin Solveig својот талент го развива уште од мала возраст, кога и бил дел од познатионт хор The Paris Boys Choir (Les Petits Chanteurs de Sainte-Croix de Neuilly) каде пеел и како сопрано солист. Неговиот вокал сега го истакнува и преку новата трака насловена како „My Love“, одлична funk тема, со одлично вклопени ретро моменти. Токму неа оваа недела ја вртиме како хит на неделата на Супер радио: Martin Solveig – „My Love“.


Continue reading

Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background