Jax Jones & Mabel feat. Rich the Kid – „Ring Ring“

Written by on July 16, 2018

За сите оние кои се вљубеници во музиката од доцните ‘90-ти и почетоците на новиот милениум Jax Jones нуди одлична трака. Тоа негово прво музичко парче за оваа година, а е во соработка со Mabel и раперот Rich the Kid. Насловот е „Ring Ring“ и токму неа ја носиме на првиот ден од работната недела како SUPERPLAY на Супер радио: Jax Jones & Mabel feat. Rich the Kid – „Ring Ring“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background