Boy George & Culture Club Release – „Let Somebody Love You“

Written by on August 8, 2018

После
долги дваесет години Boy George и Culture Club
издаваат нов материјал – трака насловена
како “Let Somebody Love You”. Таа е најава за
нивниот нов албум кој треба да се појави
на пазарот на 26-ти октомври 2018, но и
најава за светската турнеја на која ќе
ја промовираат нивната нова музика. Таа
е и траката која оваа недела ќе ја вртиме
како хит на неделата на Супер радио: Boy
George & Culture Club Release – „Let Somebody Love You“Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background