Alice Merton – „Why So Serious“

Written by on October 4, 2018

Alice Merton која го имаше големиот хит „No Roots“, има нова песна – „Why So Serious“. Траката го најавува деби албумот „Mint“ кој на пазарот треба да се појави во текот на јануари 2019-та. За песната Alice ќе рече дека „носи светлина во „сериозниот“ свет во кој живееме“. Денес на Супер радио како SUPERPLAY: Alice Merton – „Why So Serious“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background