Kokiri & Dragonette – „Faith In Love“

Written by on October 26, 2018

Британецот Kevin Williams се вбројува меѓу најветувачките артисти на house сцената во моментов. Настапува под името Kokiri, а траките кои ги издава се „потпишани“ од Armada- најголемата независна музичка продукциска куќа основана од страна на Armin van Buuren. Новата тема која ја издава е соработка со канадскиот електро бенд Dragonette. Насловот е „Faith In Love“ и таа е траката која денес на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Kokiri & Dragonette – „Faith In Love“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background