Alan Walker feat. Sophia Somajo – Diamond Heart

Written by on October 29, 2018

Alan Walker има повторно хит, овој пат во соработка со норвежанката Sophia Somajo. Насловот на темата е „Diamond Heart“ и е последната (трета) „глава“ од неговата трилогија насловена како „World Of Walker“. Таа е и траката која денес, на првиот ден од оваа работна недела, на Супер радио ќе ja вртиме како SUPERPLAY: Alan Walker feat. Sophia Somajo – „Diamond Heart“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background