Lady Gaga – Hair Body Face

Written by on November 5, 2018

Оваа работна недела на Супер ја започнуваме со „Hair Body Face“ како Хит на денот. Потпишана од Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson и DJ White Shadow „Hair Body Face“ е тема од саунтракот „A Star Is Born“ во изведба на Stefani Joanne Angelina Germanotta или едноставно Lady Gaga. Траката која зборува за емоциите и нервозата заради мислењето на само еден човек за вас, денес на Супер радио ќе ја вртиме како SUPERPLAY: Lady Gaga – „Hair Body Face“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background