Olly Murs -Take Your Love

Written by on November 26, 2018

Новиот студиски албум на Olly Murs е двојно задоволство за неговите обожаватели. Составен е од два диска од кои на едниот се собрани најголемите хитови на британецот кој станува популарен благодарение на X Factor, а на другиот има нови траки – водечкиот сингл со Snoop Dogg насловен „Moves“, соработка со Snaggy, но и „Maria“, „Footsteps“ и „Love Me Again“. Понеделнички на Супер радио како SUPERPLAY токму од овој албум ја вртиме: Olly Murs – „Take Your Love“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background