Jamiroquai – Cosmic Girl

Written by on November 29, 2018

– 1941 – Роден e Dennis Doherty oд Mamas & Papas.

– 1951 – Роден e Barry Goudreau oд Boston.

– 1965 – Роден e Wallis Buchanan oд Jamiroquai.

– 1968 – John Lennon и Yoko Ono гo издаваат албумот „Two Virgins“.

– 1969 – John Lennon добива казна од 360 долари поради поседување канабис.

– 1979 – Оригиналниот состав на KISS го има својот последен заеднички настап.

– 1993 – Metallica гo издаваат комплетот Binge & Purge кој содржи 3 cd-ea, 3 видео касети со нивните спотови и една книга.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background