Empire of the Sun – Chrysalis

Written by on February 26, 2019

Empire of the Sun годинава ја прославуваат десетгодишницата од издавањето на деби албумот на кој беше легендарната „Walking On A Dream“. Оваа песна беше искористена за реклама на Honda Civic, по што многу лесно стана платинеста. По тој повод тие ја реиздаваат на винил, на кој има и бонус трака насловена како „Chrysalis“. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Empire of the Sun – „Chrysalis“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background