Kelly Rowland – Crown

Written by on March 11, 2019

Мултиталентираната Kelly Rowland уште од самите почетоци како дел од Destiny’s Child застанувала на страната на жената и ја величела нејзината храброст, но и нежност во исто време. Новото музичко парче кое го издаде деновиве е соработка со Dove и зборува за убавината на жената без разлика на должината и бојата на коса. Денес на Супер радио како SUPERPLAY: Kelly Rowland – „Crown“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background