Ellie Goulding – Do You Remember

Written by on March 21, 2019

Elly Goulding ќе има бурен период во текот на следните неколку месеци. Поминаа речиси четири години откако го издаде последиот студиски албум „Delirium“ и веќе го најави почетокот на нејзината нова ера. По соработкaтa од минатата година со Diplo и Swae Lee со која се најде меѓу најдобрите во САД и Велика Британија, Goulding го најави новиот албум кој веројтано ќе се појави на пазарот во текот на оваа година. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја носиме: Ellie Goulding – „Do You Remember“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background