Emma Bunton – Baby Please Don’t Stop

Written by on March 26, 2019

Еден ден по објавата на социјалните медиуми дека се враќа назад на музичката сцена и тоа со нов албум „My Happy Place“ овој април, Emma Bunton (Baby Spice) го објави и првиот сингл. Траката доаѓа 12 години после нејзиното последно музичко парче – синглот „All I Need to Know“ кој беше издаден 2007-мата година. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја имаме: Emma Bunton – „Baby Please Don’t Stop“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background