Sultan plus Shepard feat Carla Monroe – Deeper

Written by on April 3, 2019

Sultan и Shepard е канадско музилчко елктро дуо кое создава музика уште од 2002-рата. Зад себе имаат голем број соработки, a имаат издавано и со познати диџеи како Tiësto и Benny Blanco. После „American Dream“ која ја издадоа на почетокот на оваа година, на радио станиците ширум светот доаѓа нивното второ музичко парче за 2019-та година. Соработката со Carla Monroe денес на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Sultan plus Shepard feat Carla Monroe – „Deeper“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background