Ofenbach – Rock It

Written by on May 14, 2019

Ofenbach е француско музичко дуо кои станува популарно благодарение на „Around the Fire“ и „You Don’t Know Me“, по што добиваат поддршка од Robin Schultz и Tiesto. Познати се и по нивните ремикси на познати артисти како Bob Sinclar, Hyphen Hyphen и James Bay. Првото музичко парче кое го издаваат оваа година го носи насловот „Rock It“ и токму оваа трака денес на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Ofenbach – „Rock It“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background