The Team

Јане Стефанов – DJ Jane Емисија: Disco Heaven Tермин: од 20:00 до 22:00 часот Музички жанр: House, Tech House, Techno    

Дџ Џомба е ветеранот на Супер радио, кој е во екипата од самите почетоци. Задолжен за одбраната музика во утринската и претпладневната програма. Работи и на радио дизајнот, изработка на вести, спортска програма и радио џинглови.

Жанко З’Ш Голабоски – Водител Емисија: Охриде Не Бери Гајле Tермин: секој работен ден од 08:00 до 10:00 часот

Реџеп Селман – Regie Rules  Емисија: Into The Groove Tермин: од 22:00 до 23:00 часот Музички жанр: House, Tech House, Techno, Deep House, Indie Dance, Future House, EDM, Big Room

Александра Алексијевска – Водител Емисија: Евтини Приказни, 60 Среќни Минути со Тамаро Маркети Tермин: секој работен ден од 12:00 до 14:00 часот  

Даниел Наумовски – Водител Емисија: Диши Длабоко Термин: секој работен ден од 10:00 до 12:00 часот  

Даниела Спасиќ – Новинар Емисија: Вести Tермин: 07:00, 10:00, 12:00, 14:00 и 15-15 часот  

Тони Јованоски – DJ Toni Емисија: Hip Hop Time Tермин: понеделник од 20:00 до 21:00 часот Музички жанр: Hip Hop, RnB

Кристијан Нестороски – DJ Nasty Deluxe Емисија: Music For The Soul Tермин: понеделник од 22:00 до 23:00 часот Музички жанр: House, Tech House,

Јован Секулоски – DJ Yoff Емисија: Strings Of Life Tермин: вторник од 20:00 до 21:00 часот Музички жанр: House, Tech House, Techno, Deep House, Indie Dance

Ербил Џемоски – DJ Erbil Емисија: Feel The Beats Tермин: среда од 20:00 до 21:00 часот Музички жанр:  Deep House, Indie Dance

Александар Илоски – DJ Face Емисија: Hip Hop Don’t Stop Tермин: среда од 21:00 до 22:00 часот Музички жанр: Hip Hop, RnB

Jeddy – DJ Jeddy Емисија: Addictive Vibes Tермин: петок од 20:00 до 21:00 часот Музички жанр: House, Tech House, SoulFull

Јуксел Ваит – DJ Yuxell Емисија: Colors Of Freedom Tермин: петок од 21:00 до 22:00 часот Музички жанр: House, Tech House, SoulFull, Funky, Deep House, EDM

Ванчо Јованоски Емисија: Vanco Play Radio Show Super Radio Мак Tоп 10 Tермин: Vanco Play Radio Show сабота од 11:00 до 13:00 часот Мак топ 10 четврток од 20:00 до 21:00 часот Музички жанр: Disco, Funk, Blues, Rock, Jazz

Радмила Краљевска – Рада Емисија: Super Radio Clubbing Tермин: сабота од 22:00 до 23:00 часот Музички жанр: House, Tech House, Techno
Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background