Маркетинг

Маркетингот е еден од најсилните адути на Супер радио. Креативниот тим на нашата радио станица стои зад некои од најинтересните и најдобро прифатени проекти во овој дел на државата.

Проектот „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“ е комплетно осмислен од креативниот тим на Супер радио, а зад нас се огромен број акции и проекти за некои од најголемите компании во регионот.

Меѓу нив се и Цитроен, Витаминка, Винчини, Hell, охридските „Тамаро“ маркети, салоните за мебел „Гир Риг“, Златен Даб, КИМ и многу други.

Нудиме сериозен маркетинг за Вашата компанија и персонализиран пристап, кој ќе овозможи да се постигне целта и Вашиот бренд да биде адекватно презентиран пред јавноста.

Секојдневно пораките преку Супер радио стигнуваат до преку 250.000 најдобри слушатели во Охрид и регионот.

Сите дополнителни информации можете да ги добиете на телефонот: 075 45 32 97 или на маил адресата: superradio@superradio.com.mk

Ваше Супер радио…Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background