Диши Длабоко

со Даниел

Scheduled on

Секој работен ден 10:00 12:00

Диши Длабоко

Tagged as: ,

Диши Длабоко crew

Даниел Наумовски – Водител Емисија: Диши Длабоко Термин: секој работен ден од 10:00 до 12:00 часот  

Дџ Џомба е ветеранот на Супер радио, кој е во екипата од самите почетоци. Задолжен за одбраната музика во утринската и претпладневната програма. Работи и на радио дизајнот, изработка на вести, спортска програма и радио џинглови.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background