Евтини Приказни

со Александра

Scheduled on

Секој работен ден 12:00 15:00

Евтини Приказни

Tagged as: ,

Евтини Приказни crew

Александра Алексијевска – Водител Емисија: Евтини Приказни, 60 Среќни Минути со Тамаро Маркети Tермин: секој работен ден од 12:00 до 14:00 часот  

Дџ Џомба е ветеранот на Супер радио, кој е во екипата од самите почетоци. Задолжен за одбраната музика во утринската и претпладневната програма. Работи и на радио дизајнот, изработка на вести, спортска програма и радио џинглови.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background