Охриде не Бери Гајле

со Жанко ЗШ

Scheduled on

Секој работен ден 08:00 10:00

Охриде Не Бери Гајле


Охриде не Бери Гајле crew

Жанко З’Ш Голабоски – Водител Емисија: Охриде Не Бери Гајле Tермин: секој работен ден од 08:00 до 10:00 часот

Дџ Џомба е ветеранот на Супер радио, кој е во екипата од самите почетоци. Задолжен за одбраната музика во утринската и претпладневната програма. Работи и на радио дизајнот, изработка на вести, спортска програма и радио џинглови.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background