Alex Newell – Mama Told Me

Written by on 2 June 2020

Alex Newell е американски актер и пејач, кој станува познат блaгодарение на музичката серија „Glee“ каде ја толкува улогата на Unique Adams. Има настапувано и на Бродвеј во претставата „Once on This Island“, а како музичар има соработувано со Clean Bandit, Blonde и The Knocks. На почетокот на годинава ја објави „Boy, You Can Keep It“, а сега низ радио станиците почнува да се врти новата трака „Mama Told Me“. Токму неа денес на Супер радио ја вртиме како SUPEPRPLAY: Alex Newell – „Mama Told Me“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background