Alicia Keys – Underdog

Written by on 3 February 2020

„ALICIA“ е насловот на седмиот студиски албум на извонредната Alicia Keys, кој на пазарот ќе биде достапен по 20-ти март оваа година. Албумот доаѓа 4 годни по издавањето на „Here“, кој не помина и кој знае како успешно меѓу публиката за разлика од претходните. Албумот го најавува преку три синглови „Show Me Love“, „Time Machine“ и „Underdog“, а во исто време ја закажа и турнеата со наслов „Alicia: The World Tour“, која започнува на 5-ти јуни. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Alicia Keys – „Underdog“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background