Andreas Moss & Sinclair – Chaka Khan

Written by on 2 March 2020

Познатиот клубски диџеј Andreas Moss има нова трака со одличен латино ритам, зачинета со electro-pop и тоа благодарение на соработката со Sinclair. Andreas Moss е швеѓанец, кој работи и живее во САД. Најголем успех има постигнато со траката „Thinking About You“ која е стримувана повеќе од 3.2 милиони пати на Spotify. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Andreas Moss & Sinclair – „Chaka Khan“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background