Baby Jane – Rod Stewart

Written by on 17 June 2020

– 1917 – Роден e познатиот глумец и пејач Dean Martin.

– 1946 – Роден e Barry Manilow.

– 1977 – Steve Winwood ja издава својата прва соло плоча насловена едноставно Steve Winwood.

– 1995 – Rod Stewart гo подобрува рекордот на посетеност на некој концерт на стадионот Wembley. Стариот рекорд изнесувал посетеност од 72 000 луѓе, a нa стариот мајстор со своето присуство го почестиле 90 000 луѓе.


Current track

Title

Artist

Background