News

Охрид, 15. јули 2021 (Super radio) – Со просечен дневен досег од 6,3% и неделен од 15,6% (во пораст од 0,2%), Супер радио и во вториот квартал на 2021 година останува водечки медиум во својот регион и една од најпопуларните радио станици во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот […]

Охрид, 1. јули 2021 (Супер радио) – Како дел од летната програмска шема на Супер радио „Охрид никогаш не звучел подобро, позитивна музика за позитивни луѓе“, од денеска стартува новата емисија со популарниот Wik Kakarotski. – Ја оставаме короната зад нас, време е за лето, за насмевки и многу позитивна енергија за позитивните луѓе. Ќе имаме […]

Охрид, 14. јуни 2021 (Супер радио) – Охрид никогаш не звучел подобро, позитивна музика за позитивни луѓе. Под овој слоган, охридското Супер радио, со години највлијателниот медиум во поширокиот регион, полека ја стартува летната програмска шема. – Ја оставаме короната зад нас, време е за лето, за насмевки и многу позитивна енергија за позитивните луѓе. […]

Охрид, 16. мај 2021 (Супер радио) – Емисијата „Охриде не бери гајле“ на Супер радио веќе полни 16 години е верен утрински пријател на охриѓани, стружани, но и на сите кои го слушаат Супер радио насекаде низ светот на интернет. Жанко Зш Голабоски и неговата техничка екипа секое утро им посакуваат добро утро на најдобрите […]

Охрид, 15. јануари 2021 (Super radio) – Со просечен дневен досег од 6,3% и неделен од 12,5%, Супер радио и во четвртиот квартал на 2020 година останува водечка во својот регион и една од најпопуларните радио станици во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот на сателитските, регионалните и локални […]

Охрид, 15. април 2021 (Супер радио) – Со просечен дневен досег од 7,7% (во пораст од 1,4%) и неделен од 15,4% (во пораст од 3%), Супер радио и во првиот квартал на 2021 година останува водечка во својот регион и една од најпопуларните радио станици во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на […]

Охрид, 15. октомври 2020 (Супер радио) – Со просечен дневен и неделен досег од 7,8%, Супер радио и во третиот квартал на 2020 година останува водечка во својот регион и една од најпопуларните радио станици во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот на сателитските, регионалните и локални […]

Охрид, 15. јануари 2020 (Супер радио) – Со просечен дневен досег од 8,96% (во пораст од скоро 2%) и неделен од 13,43%, Супер радио и во четвртиот квартал на 2019 година останува водечка во својот регион и една од најпопуларните радио станици во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот […]

Охрид, 15. јули 2019 – Со просечен дневен досег од 10,94% и неделен од 11,94%, Супер радио и во вториот квартал од 2019 година останува водечка во својот регион и една од најпопуларните радио станици во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот на сателитските, регионалните и локални ТВ станици […]

Охрид, 4. јули 2019 – Во организација на НАТГ „Аматер“ и Супер радио, ова лето за прв пат се организира алтернативно културно лето во Охрид, со идеја за подигнување на културата во летниот период, кога градот е најпосетен. – Гостите од земјата и странство, но и охриѓани ќе имаат можност да уживаат во квалитетна програма, […]


Super radio Ohrid – Live

Current track

Title

Artist