Craig David – Do You Miss Me Much

Written by on 28 October 2019

Craig Ashley David е полното име и презиме на англичанецот Craig David, кому кариерата му тргнува по нагорна линија пред точно 20 години и тоа благодарение на синглот „Re-Rewind“. Следната (2000) година го издава и првиот студиски албум насловен како „Born to Do It“, по што издава уште 6 други. Последниот 7-ми студиски албум го издава 2018-тата. Од почетокот на оваа година има издадено две траки („When You Know What Love Is“ и „Do You Miss Me Much“) со кои и го најавува следниот студиски албум. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Craig David – „Do You Miss Me Much“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background