Dj Dark & Mentol – Ven Pa Ca

Written by on 13 July 2020

Dj Dark, чие полно име и презиме е Saszet Ors Balint, е романски диџеј и продуцент познат на electro dance сцената. Со музика професионално започнува да се занимава на почетокот на новиот милениум, а веќе 5 години подоцна потпишува за познатата романска продуцентска куќа Cat Music. Поголемиот дел од траките кои ги издава се соработки со локални романски диџеи, а за последната соработува со Dj Mentol. Токму оваа соработка на Супер радио, на првиот ден од викендот, ја слушаме како SUPERPLAY: Dj Dark & Mentol – „Ven Pa Ca“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background