DJ Snake, Sean Paul &Anitta ft. Tainy – Fuego

Written by on 4 September 2019

William Sami Étienne Grigahcine е полното име и презиме на популариниот DJ Snake, диџеј и продуцент кој живее и работи во Париз. Зад себе има два студиски албуми. Првиот („Encore“) го издаде 2016-тата, а вториот насловен како „Carte Blanche“ е достапен на музичкиот пазар од јуни оваа година. Токму од овој албум денес на Супер радио како SUPERPLAY вртиме трака на која соработува со мегапопуларниот Sean Paul, бразилката Anitta и порториканскиот продуцент Tainy: DJ Snake, Sean Paul &Anitta ft. Tainy – „Fuego“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background