Dual Lipa – Physical

Written by on 19 February 2020

„Physical“ е насловот на вториот сингл на Dual Lipa од нејзиниот втор студиски албум кој на музичкиот пазар ќе биде достапен по 3-ти април. Песната е објавена на 31 јануари и во неа се користени делови од текстот на истоимената песна на Olivia Newton-John од 1981-вата. Веднаш по објавувањето се позиционира меѓу најдобрите 20 на топ листите ширум светот. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Dual Lipa – „Physical“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background