Duke Dumont – Therapy

Written by on 7 February 2020

Adam George Dyment кој на музичката сцена е познат како Duke Dumont, е британски диџеј познат по хитовите „Need U (100%)“, „I Got U“, „Ocean Drive“ и „Won’t Look Back“. Зад себе има осум екстендет плејки и неколку број 1 хитови. Првото музичко парче кое го издава оваа година е насловено како „Therapy“ и токму неа денес на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Duke Dumont – „Therapy“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background