Ed Sheeran feat. Eminem & 50 Cent – Remember The Name

Written by on 1 август 2019

„No.6 Collaborations Project“ е четвртиот студиски албум на британецот Ed Sheeran кој го издаде на крајот од минатиот месец. Тој е продолжување на екстендет плејката од 2011-тата насловен како „No.5 Collaborations Project “, а содржи соработки со светски познатите Justin Bieber, Camila Cabello, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Cardi B, Paulo Londra, Young Thug and Bruno Mars. Денес на Супер радио на првтио ден од август како SUPERPLAY вртиме трака од овој албум: Ed Sheeran feat. Eminem & 50 Cent – „Remember The Name“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super radio Ohrid – Live

Current track

Title

Artist