Ed Sheeran – Put It All On Me (feat. Ella Mai)

Written by on 29 January 2020

„Put It All on Me“ е насловот на соработката помеѓу Ed Sheeran и Ella Mail, која е дел од четвртиот студиски албум „No.6 Collaborations Project“ на Sheeran. Издадена е минатата година, а на видеото кое е објавено за неа се појавува и неговата сопруга. Денес на Супер радио како SUPЕRPLAY ја вртиме токму неа: Ed Sheeran feat. Ella Mai – „Put It All On Me“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background