Ella Eyre – L.O.V.(e)

Written by on 26 May 2020

Ella McMahon е полното име и презиме на британката која на музичката сцена е позната како
Ella Eyre. Нејзината кариера започнува по нагорна линија благодарение на соработката со Rudimental (во 2013-тата) за темата „Waiting All Night“, која беше прогласена за хит на годината на манифестацијата Brita Awards во 2014-тата. Зад себе има две екстендетплејки и еден студиски албум објавен во 2015-тата („Feline“). Нејзината нова песна се вика „L.O.V.(e)“ и токму неа денес ја вртиме како SUPERPLAY на Супер радио: Ella Eyre – „L.O.V.(e)“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background