Ella Henderson – Take Care of You

Written by on 30 June 2020

„Take Care of You“ е насловот на новата песна на британската пејача и композитор Ella Henderson. Песната е објавена на 12 јуни и се позиционира на 55-тата позција на листата на најпродавани синглови во велика Британија. Станува збор за песна, за која Ella ќе рече дека е намената за сите, а пораката е „грижете се за себе, за вашето ментално и физичко здравје“. Оваа недела како ХИТ НА НЕДЕЛАТА на Супер радио ја вртиме токму оваа трака: Ella Henderson – „Take Care of You“.


Current track

Title

Artist

Background