Halsey – Still Learning

Written by on 18 February 2020

Американката Halsey има нова трака насловена како „Still Learning“. Станува збор за песна која е дел од нејзииот трет студиски албум („Manic“), кој на пазарот веќе е достапен од 17-ти јануари. Нејзиното објавување доаѓа по објавувањето на сингловите „Without Me“, „Graveyard“, „Clementine“, „Finally // Beautiful Stranger“, „Suga’s Interlude“ и „You Should Be Sad“. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Halsey – „Still Learning“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background