Halsey – Still Learning

Written by on 12 February 2020

Младата американка Ashley Nicolette Frangipane, која на музичката сцена е позната како Halsey, на 17-ти јануари го изададе третиот студиски албум. Насловот на албумот е „Manic“ и е одлична комбинација помеѓу electropop, hip hop и алтернативен рок со влијание на country, K-pop, pop и R&B. На него се сместени соработки со Dominic Fike, Alanis Morissette и Suga од BTS. Токму од овој албум на Супер радио како ХИТ НА НЕДЕЛАТА ќе ја вртиме траката: Halsey – „Still Learning“.

 


Current track

Title

Artist

Background