Imanbek & Martin Jensen – I’m Just Feelin’ (Du Du Du)

Written by on 17 June 2020

Imanbek Zeikenov е полното име и презиме на најпознатиот диџеј од Казахстан, кој на музичката сцена настапува како Imanbek. Популарноста ја стекнува минатата година и тоа благодарение на ремиксот на песната „Roses“ на американскиот рапер и пејач Saint Jhn. Неговата нова песна е соработка со популарниот дански диџеј и продуцент Martin Jensen, а се вика „I’m Just Feelin’ (Du Du Du)“. Токму оваа трака денес на Супер радио ќе ја слушаме како SUPERPLAY: Imanbek & Martin Jensen – „I’m Just Feelin’ (Du Du Du)“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background