Jamiroquai – Cosmic Girl

Written by on 29 November 2019

– 1797 – Роден e композиторот Gaetano Donizetti.

– 1941 – Роден e Dennis Doherty oд Mamas & Papas.

– 1951 – Роден e Barry Goudreau oд Boston.

– 1965 – Роден e Wallis Buchanan oд Jamiroquai.

– 1968 – John Lennon и Yoko Ono гo издаваат албумот Two Virgins.

– 1969 – John Lennon добива казна од 360 долари поради поседување канабис.

– 1979 – Оригиналниот состав на KISS гo има својот последен заеднички настап.

– 1993 – Metallica гo издава комплет Binge & Purge кој содржи 3 цд-а, 3 видео касети со нивните спотови и една книга.

– 1995 – Свадбени ѕвона за Sammy Hegar и Kari Karte.


Current track

Title

Artist

Background