Jason Derulo feat. Farruko – Mamacita

Written by on 23 July 2019

По соработката на Jason Derulo со Lay and NCT 127 насловена како „Let’s Shut Up & Dance“, на радио етерот доаѓа ново музичко парче насловено како „Mamacita“ на кое соработува со порториканецот Faruko. Уште со објавувањето се позиционира на првата позиција на официјалната билбордова листа на дигитално продадени латино траки. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја имаме: Jason Derulo feat. Farruko – „Mamacita“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background