Joe Stone & Four of Diamonds – Superstar

Written by on 22 May 2020

„Superstar“ е насловот на водечкиот сингл на данската поп ѕвезда Christine Milton издаден 2002-рата, кој во глобални рамки станува популарен благодарение на верзијата на британката Jamelia наредната година. Од тогаш верзии на оваа песна имаат издадено и тајванката Vivian Hsu, Bianca Ryan – победничката на првта сезона на America’s Got Talent, израелката Bianca Ryan, а е дел и од саудтракот на Disney „That’s So Raven“. Најновата верзија, издадена овој март, е соработка помеѓу британската женска група Four of Diamonds и холаднскиот диџеј и продуцент Joe Stone. Токму оваа верзија денес на Супер радио ќе ја слушаме како SUPERPLAY: Joe Stone & Four of Diamonds – „Superstar“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background